Close

Mindfulness & Yogaretreat 24-26 april

    

Mindfulness-och yogaretreat på Riddersviks gård, Stockholm     
   
   Långt bort från stadens höga puls är du välkommen till en fridfull, naturskön miljö med utsikt över glittrande Mälaren där du erbjuds vila och återhämtning. Lämna arbetet och vardagen med alla måsten och att-göra-listor och kom i rofylld kontakt med dig själv.    
   
    Välkommen på en vilsam och återhämtande helg där du under två vår-dygn ägnar dig åt att djupgående stärka kropp och själ med mindfulness, yoga, meditationer samt god och hälsosam mat i stillsamt varande på Riddersviks Gård med sin rogivande och unika atmosfär.      
    Under helgen får du tillgång till kraftfulla strategier för att reducera stress och nå mer harmoni och balans i ditt liv. Dessa strategier kan du sedan direkt efter retreatens slut ta med dig tillbaka till vardagen, arbetet och dina relationer – framförallt till relationen till dig själv.      
    Du övar din förmåga till avslappning, kroppskännedom, koncentration och självmedkänsla. Du blir bättre på att lyssna på dig själv, känna in dina behov samt att omsorgsfullt tillgodose dem. Vi gör övningar för att öka vår närvaro, självkänsla och livsglädje.    
    Yogan under helgen kommer att serveras i form av MediYoga och Yang/Yinyoga i tillåtande atmosfär med utrymme för din upplevelse utifrån dina förutsättningar.      
    Mindfulness genomsyrar hela retreaten genom både teori och praktik. Du kommer att guidas i olika mindfulnessövningar och meditationer samt uppmuntras till att vara i närvaro och medvetenhet under hela retreaten.      
    Maten är en viktig del under helgen och du bjuds på hälsosam och välsmakande mat som du får avnjuta i stillhet och tystnad. Du kommer att få inspiration och praktiskt träning i Mindful Eating genom en föreläsning och under alla våra måltider.      
    Denna unika retreat-helg erbjuder dig också tillfällen för egentid, då du kan återhämta dig genom vila, promenader, ta ett uppfriskande dopp i vackra Mälaren eller genom att bara vara. 


Praktiskt information:
  • Retreaten pågår från fredag 24 april kl 16.30 till söndag 26 april kl 15.00
  • Alla kan delta och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga, mindfulness eller meditation. 
  • Ta med sköna kläder som är lätta att röra sig i och egen yogamatta om du föredrar det. Annars finns all yogautrustning att låna.
  • Det är fri tillgång till frukt, nötter, kaffe och te under hela retreat-helgen.
  • Det finns möjlighet att boka massage och/eller kbt-samtal (betalas på plats med bankkort eller swish)


Pris: Priserna inkluderar helpension, aktiviteter och yogautrustning. Enkelrum: 5200 kr per person (inkl moms). Del i dubbelrum: 4800 kr per person (inkl moms)   

Early Bird: Boka en plats innan 29 februari och få 600 kr i rabatt.   

   

Boende: Vi kommer att bo i Riddersviks Gårds charmiga och unika hotellrum. Du kan välja enkelrum eller del i dubbelrum.     www.riddersviksgard.se     
   

Bokning: Maila till info@riddersviksherrgard.se. Ange eventuella allergier och om du önskar enkelrum eller del i dubbelrum. Meddela oss gärna om det är något vi behöver veta för att möta dina behov på bästa sätt.      
   

Betalning och villkor: Mer info om betalning fås via mail efter bokning. Anmälan är bindande men inte personlig.      
Frågor: Kontakta Ulrica på ulrica@kbtfabriken.se     
   
Retreaten är ett samarbete mellan KBT-fabriken och GroundedMinds. Retreaten leds av:     
    

Ulrica Boajé – mindfulnessinstruktör, mediyogainstruktör, kognitiv beteendeterapeut, familjeterapeut    

Åsa Chaikiat Ståhl – mindfulnessinstruktör, yogalärare, läkare och medicine doktor    

Karin Chaikiat Sjödin – mindfulnessinstruktör, yogalärare och lärare    


Hjärtligt välkomna önskar Åsa, Ulrica och Karin