Close

Möten för både sinne och gom

Våra konferenslokaler är inrymda i gårdens olika byggnader med tidstypiska charmiga detaljer. Några med kakelugn & utsikt över Mälaren. Vi har modern teknik med projektor & fritt Wifi. Riddersviks Gård är beläget vid Mälaren i Hässelby Villastad med närhet till både Bromma flygplats och Arlanda och endast 30 min från centrala Stockholm. Du kan även färdas kommunalt eller med båt till oss.

Hemmahos

En ny annorlunda miljö kan skapa helt nya idéer och uppmanar till kreativitet.

Hos oss är det hemmahos känslan som ska vara den röda tråden, hemma bra men borta bäst, släng av dig slipsen & ta ett djupt andetag.

Varför inte hålla ert möte utomhus? Här finns fantastiska förutsättningar! Sitt i gräset i vår trädgård eller dingla med benen från våran brygga vid Mälarens vatten ett stenkast bort.

Det kanske är här de avgörande besluten tas!

Popup-restaurang på Ridders

Har Ni en dröm om att driva en egen restaurang eller undrar Ni hur det går till bakom kulisserna?

På Riddersvik kan just erat gäng bli ”restaurangrävar” för en kväll. I matsalen är det kreativiteten som talar, ni tager vad ni havfer & bjuder in naturen till bords. Samla böcker, pinnar, mossa, blåbärsris & gamla mätrör, låt sedan detta bli dekoren för i afton.

I köket är det de små detaljerna & de enklaste kockknepen som gör den stora skillnaden & det bästa resultatet. Vi som driver Riddersviks Gård kommer se till att ni får de hetaste trenderna & enklaste teknikerna med hem för att visa upp på hemmaplan. 

Efter väl utfört arbete är det fritt fram att avnjuta en magisk middag för både sinne & gom. Let the show begin…

Hör av dig!

Skicka gärna en förfrågan om konferens till:

info@riddersviksgard.se
En god natts sömn i naturskön miljö!

Hotellbranschens viktigaste uppgift är att förmedla en god natts sömn till sina gäster, och en skön säng är avgörande för gästernas hotellupplevelse. Därav har vi valt att satsa på en säng för alla.

YOUBED

YouBed är världens första fjädrande säng med anpassningsbar hårdhet som anpassas efter personliga komfortönskemål. Detta utan att påverka sängens komfortegenskaper.

Med hjälp av en handkontroll bestämmer du själv hur hård eller mjuk sängen ska vara. Två komfortzoner (axlar och höftparti) kan dessutom finjusteras för att personanpassningen ska bli perfekt. Oavsett längd, vikt, kroppsform eller sovställning så är våra sängar anpassade efter gästen.